El Club Esportiu Europa ha incorporat un davanter per a la temporada 2020-2021. Es tracta de Bangaly Diakhaby, conegut futbolísticament com a Fode, i que ja va formar part de l’entitat escapulada encara que només per uns mesos

Fode, un vell conegut del Nou Sardenya

Amb el retorn de Bangaly, l’Europa incorpora un jugador desequilibrant en atac i que va deixar empremta al Nou Sardenya el poc temps que va vestir la samarreta escapulada. Fode va arribar a l’Europa cedit per l’Espanyol, l’octubre del 2018. Aquesta cessió va durar poc temps, ja que l’Espanyol, que tenia els drets federatius del jugador, el va cedir a l’Ebro, equip de la Segona B, en el mercat d’hivern d’aquella mateixa temporada.

Després de jugar amb els aragonesos, la temporada passada ho va fer amb el filial del Mallorca. Ara torna a l’Europa com a fitxatge de ple dret per a l’equip de David Vilajona, un tècnic que veu reforçada la línia d’atac amb l’arribada de Fode. El jugador aportarà potència i desequilibri a qualsevol de les posicions d’atac.

En el poc temps que Bangaly Diakhaby va estar amb l’Europa, el davanter va jugar 13 partits a la Lliga, sis dels quals com a titular, i ha sumat 679 minuts. En aquest temps ha marcat un gol.