Juventus - FC Barcelona dembélé
@FCBarcelona_cat

El Barça mai havia aconseguit guanyar la Juventus a Torí. Una frase que els aficionats blaugrana ja no podran dir. L’equip de Ronald Koeman s’ha imposat a la “Juve” per 0 a 2 . Ousmane Dembélé i Leo Messi han estat els golejadors blaugrana. Els blaugrana sumen sis punts després de guanyar Juventus i Ferencváros.

A la primera part, apareix Dembélé

L’inici del partit ha estat trepidant amb dos equips llençats a l’atac. La primera ocasió de l’enfrontament ha estat per a Messi. El seu xut l’ha desviat Bonucci. La jugada ha continuat amb un xut de Pjanic que ha desviat el porter i Griezmann ha acabat xutant al pal de la porteria italiana. En aquest tram inicial, el Barça ha colpejat primer. Messi ha enviat una pilota de banda a banda a Ousmane Dembélé i el francès ha vist com el seu xut l’ha desviat un defensa de la Juventus i ha acabat entrant a la porteria de Szczesny. Després del gol blaugrana, l’ensurt. Morata ha aconseguit marcar un minut després, però a l’inici de la jugada estava en fora de joc tal i com ha determinat l’àrbitre després de consultar el VAR.

El Barça ha continuat jugant a gust. A l’equador de la primera part, una combinació entre Messi i Griezmann ha acabat amb el xut desviat de l’argentí. La Juventus amenaçava amb Morata. El davanter ha vist, però, com el VAR li anul·lava un altre gol per posició antireglamentària. Abans del descans, l’equip de Koeman han tingut una gran oportunitat. Dembélé no ha aprofitat un ma a ma amb el porter de la Juventus i el rebot no l’ha sapigut rematar Griezmann. Abans del descans, Araujo ha notat unes molèsties a la cuixa dreta i ha estat substituït a la mitja part.

Juventus - FCB amb Araujo

Una segona part amb més VAR

Si a la primera part el VAR ha anul·lat dos gols d’Àlvaro Morata, a la segona la cosa ha continuat. Als 10 minuts de la represa, una pilota dins l’àrea blaugrana l’ha rematada el madrileny, però l’àrbitre i el video arbitratge l’han invalidat per fora de joc. El Barça aguantava els atacs del equip de Pirlo i sortia en ràpids contraatacs. En un d’aquests, Messi ha estat a punt de fer el segon gol blaugrana, però el seu xut ha sortit fregant el pal. A qui també li ha sortit la pilota tocant el pal ha estat a Griezmann. El francès ho ha intentat durant tot el partit, però no ha estat afortunat de cara a porteria. Els últims cinc minuts de partit la Juventus ha jugat amb un home menys per expulsió de Demiral per una doble targeta groga després d’una falta a Pjanic.

I quan semblava que el partit acabaria amb el 0 a 1, ha aparegut Ansu Fati. El davanter blaugrana ha entrat dins l’àrea i Bernardeschi ha derribat el jugador. El penal l’ha transformat Leo Messi posant el definitiu 0 a 2 en el marcador. Un marcador que Ansu Fati hauria pogut ampliar si enlloc de fer una passada a Braithwaite hagués xutat a porteria, en temps afegit.