Fitxatges Muntanyesa

El Muntanyesa ha disputat dos partits de Lliga i, de moment, no ha aconseguit sumar cap punt. És per això que el conjunt de Nou Barris, i amb la Copa del Rei en l’horitzó, ha decidit reforçar-se de valent. Primer va anunciar el fitxatge d’Albert Serrán i ara és el torn de Niko Kata i d’Adri Montoro, dos futbolistes que es trobaven sense equip. Kata és un migcampista físic que aportarà potència a la medul·la del Muntanyesa. Montoro, d’altra banda, reforçarà la posició del lateral dret.

Niko Kata, potència al mig del camp

Niko Kata és un futbolista de 27 anys, internacional amb la selecció de Guinea Equatorial i que es trobava sense equip. Es tracta d’un migcampista fort i físic, tot i que en els seus inicis va començar a jugar com a davanter. Quan va fer el salt a la Segona Divisió B, es va acabar perfilant com a migcampista i és aquesta la demarcació on es troba més còmode. Kata ha jugat en equips com el Delfín SC, de l’Equador, el filial del València, l’Extremadura o el Gavà.

Adri Montoro, reforç al lateral dret

Adri Montoro també arriba lliure al Muntanyesa. Després de deixar el Cornellà aquest mateix estiu, el lateral dret no estava jugant amb cap equip. Es tracta d’un futbolista de 25 anys, nascut a Terrassa, que ha jugat en equips com el Prat, l’Sporting B o l’Almeria. És un lateral amb experiència a Segona Divisió B, com Niko Kata, i de fet, tant amb l’Almeria com amb el primer equip de l’Sporting, Montoro va jugar diversos partits a Segona Divisió.