El davanter del Club Esportiu Europa, Miki Poveda, no tornarà a jugar fins a finals de temporada. El jugador es va lesionar el 25 d’octubre durant el partit entre el conjunt escapulat i el Vilafranca. Des d’un primer moment ja es va veure que la lesió semblava greu. Avui, els metges ho han confirmat. Poveda té una triple afectació al genoll de la cama dreta i estarà entre sis i vuit mesos de baixa.

Lligaments i menisc, de cop

La lesió de Miki Poveda va tenir lloc al tram final de la primera par del partit que van disputar l’Europa i el Vilafranca. El jugador va haver de sortir del camp en llitera. Una mostra evident que la lesió era greu. El davanter escapulat ha rebut el diagnòstic mèdic, el qual confirma la pitjor de les previsions. Poveda té una triple afectació al genoll de la cama dreta. Dit d’una altra manera, s’ha trencat els lligaments, el menisc i altres petites lesions internes. Aquestes petites lesions faran que el jugador hagi de tractar-les abans de passar per quiròfan en ser intervingut dels lligaments i menisc del genoll dret.

De sis a vuit mesos sense Poveda

Un cop passi pel quiròfan, el jugador tindrà un període de recuperació que no serà inferior als sis mesos i que podria arribar als vuit. Un període que des del club escapulat considerin que el jugador no podrà tornar a jugar aquesta temporada. Poveda va ser un dels fitxatges d’aquest estiu de l’Europa i va arribar procedent del Girona B. Davant el Vilafranca va ser titular i va poder disputar els primers minuts amb la samarreta escapulada en partit oficial.