Espanyol - Ponferradina gol
@RCDEspanyol

L’Espanyol continuarà una setmana més com a líder de la Segona Divisió A. Els blanc-i-blaus han aconseguit sumar tres punts més per continuar al capdavant de la classificació després d’imposar-se al Ponferradina per 2 gols a 0. Raúl de Tomás i Adrián Embarba han estat els golejadors del conjunt de Vicente Moreno. El triomf posa punt final a una jornada històrica per a l’Espanyol, que avui ha celebrat els 120 anys de vida.

Una primera part blanc-i-blava

A la primera part, l’Espanyol ha estat el dominador durant els primers minuts de partit. Les primers ocasions han estat per als blanc-i-blaus. Al quart d’hora de partit, una falta llançada per Embarba ha estat a punt de tocar-la Raúl de Tomás, però no ha arribat per poc a la rematada. Un minut més tard ha estat David López qui l’ha tinguda amb un xut des de fora l’àrea que ha sortit desviat. Però al minut 23, els jugadors de Vicente Moreno no han fallat. Una centrada de Sergi Darder ha estat rematada de manera impecable per RDT. L’Espanyol no ha afluixat i David López ha tingut la seva oportunitat amb una rematada de cap que ha aturat el porter del Ponfe. Els lleonesos han fet poc a la primera part. Fins al minut 36 no han posat en perill la porteria de l’Espanyol i ha estat amb un xut llunyà de Yuri que Diego López ha aturat sense problemes.

Espanyol - Ponferradina

El Ponferradina pressiona a la segona part

La segona part no ha pogut començar de millor manera per a l’Espanyol. Als quatre minuts de la represa, un xut potent d’Embarba l’ha desviat Manu Hernando al fons de la seva porteria. Els blanc-i-blaus encaraven tot el segon temps amb un 2 a 0 al seu favor. I l’ha pogut mantenir fins al final del partit. Abans el Ponferradina ha tingut algunes ocasions clares de gol que no ha transformat per manca d’encert. El mateix problema que ha tingut Pol Lozano, que a les acaballes del partit ha pogut fer el tercer. Però el seu xut potent ha sortit desviat.