fcb ferencvaros champions
@FCBarcelona_cat

Debut còmode del Barça a la Champions davant el Ferencváros. Els blaugrana s’han imposat per 5 a 1 amb gols de Messi, de penal, Ansu Fati, Coutinho, Pedri i Dembélé. El gol dels hongaresos l’ha marcat Kharatin, de penal, després que l’àrbitre expulsés a Piqué per agafar de la samarreta a un rival dins l’àrea. Els blaugrana encadenen una ratxa històrica de 37 partits de Champions sense perdre añ Camp Nou.

Un Barça adormit que s’ha acabat despertant

Ronald Koeman ha fet pocs canvis respecte a l’equip que va perdre amb el Getafe a la Lliga. Busquets i Griezmann han començat el partit des de la banqueta mentre que Trincao i Pjanic han estat titulars. El partit, però, ha començat amb un ensurt per als de Koeman. Tokmac s’ha plantat davant de Neto i ha marcat un autèntic golàs per l’escaire. L’àrbitre, però, l’ha invalidat per fora de joc del jugador en l’inici de la jugada. L’ensurt ha espavilat als blaugrana i Messi hauria pogut marcar al minut 17, però el seu xut l’ha rebutjat Dibusz. Ha estat un miratge perquè l’equip hongarès ha tingut bones oportunitats en el primer tram del partit. La més clara, un xut potent d’Isael que s’ha estavellat al travesser de la porteria d’un Neto que només ha pogut mirar cap on anava la pilota.

Però quan més a prop ha estat el gol dels visitants ha aparegut Messi. L’argentí ha agafat una pilota a la banda, ha entrat dins l’àrea i Siger l’ha fet caure. El penal l’ha xut el “10” blaugrana fent l’1 a 0, al minut 27. Amb aquest gol, Messi ja ha marcat a 36 equips europeus a la Lliga de Campions. El gol ha animat l’equip de Koeman. I 9 minuts més tard del gol de Messi, Ansu Fati ha pogut marcar però el seu xut l’ha desviat el porter amb una excel·lent intervenció. Però quan no ha fallat Ansu ha estat al minut 41. Una gran assistència de De Jong, l’ha aprofitat el davanter per fer el 2 a 0.

Messi marca de penal al Ferencvaros
@FCBarcelona

Penal, expulsió de Piqué i gol del Ferencváros

Després del descans, el Barça no ha donat temps a una possible reacció del Ferencváros. Als 6 minuts de la represa, Coutinho amb un xut que ha desviat un defensa hongarès ha aconseguit el 3 a 0. L’equip de Rebrov s’ha tancat al darrera i ha passat a jugar un 4-5-1 que ha generat poques ocasions de gol. Però en una d’aquestes, Tokmac s’ha escapat del marcatge de Piqué, ha entrat dins l’àrea i el central l’ha agafat per la samarreta. Penal i expulsió de Piqué. Kharatin des dels onze metres ha marcat el 3 a 1. Amb el gol i un jugador més, el Varos ha buscat un segon gol que finalment no ha arribat. En canvvi, sí que ha arribat el quart del Barça. Pedri ha acabat rematant una bona jugada de Dembélé. I el francès, ha tancat la golejada amb un gol a l’últim minut de partit.