La 34a edició del Torneig d’Històrics del Futbol Català s’ha presentat aquest dimarts al Museu Olímpic i de l’Esport Joan Antoni Samaranch. Aquesta edició es disputarà del 29 de juliol al 4 a d’agost en categoria masculina. També s’ha presentat la cinquena edició de la femenina, que es jugarà el cap de setmana del 7 i 8 de setembre.

Un Torneig d’Històrics amb dos equips de Segona B

Aquesta edició del Torneig d’Històrics la disputaran els equips següents: FC Martinenc, Terrassa FC, UE Sant Andreu, Lleida Esportiu, UE Vilassar de Mar, CE l’Hospitalet, EC Granollers, UE Sants, CE Júpiter, UA Horta, CF Badalona i FC Vilafranca. Cal destacar-ne la presència de dos equips de Segona Divisió B: el Lleida i el Badalona. L’Històrics es disputa amb quatre grups de tres equips que juguen un triangular amb partits de 45 minuts i que començaran a les 18 h, amb el primer dels tres partits. El guanyador de cada grup es classifica per a les semifinals, que es jugaran el dissabte 3 d’agost a 90 minuts. La final es jugarà el 4 d’agost a les 19 h, també a 90 minuts. Tots els partits es jugaran al camp del Martinenc. El sorteig de l’Històrics ha deixat els grups següents:

Grup 1 (dl. 29/07): CE Júpiter, UE Sant Andreu i CF Badalona.

Grup 2 (dt. 30/07): UE Vilassar de Mar, FC Vilafranca i Lleida Esportiu.

Grup 3 (dc. 31/07): UE Sants, Terrassa FC i UA Horta.

Grup 4 (dj. 01/08): FC Martinenc, EC Granollers i CE l’Hospitalet.

Torneig d'Històrics

El femení es jugarà amb quatre equips: CE Júpiter, FC Martinenc, UE Sant Andreu i CE Sabadell. Per tant el dissabte 7 de setembre serà el torn de les semifinals, que seran a 80 minuts. El primer partit serà a les 18 h i el segon, a les 19.45 h. La final es jugarà el diumenge 8 de setembre a les 19.45 h, i abans jugaran pel tercer i quart llocs. Tots el partits tindran lloc al Municipal del Guinardó. Pel que fa al femení hi haurà els enfrontaments següents:

Primera semifinal (ds. 07/09): UE Sant Andreu – CE Sabadell.

Segona semifinal (dg. 08/09): CE Júpiter – FC Martinenc.

Torneig d'Històrics