El Júpiter ha guanyat el Cardedeu per 3 a 2 al Municipal de la Verneda. Amb aquesta victòria els de Juanjo Garcia cada cop són més a prop de Primera Catalana i només necessiten sumar un punt en les cinc jornades que queden per aconseguir-ho.

Primera part amb molts gols

El Júpiter era conscient de com d’important era el partit d’avui per encarrilar l’ascens i al minut 3 ja s’ha avançat al marcador després que Llur aprofités un error del Cardedeu en la sortida de pilota. Tot i haver obert la llauna, els de la Verneda han continuat pressionant i al minut 18, Peña ha fet el segon gol del partit, que encara donava més avantatge al Júpiter. Amb el 2 a 0 al marcador, els locals s’han relaxat i al minut 33 han encaixat el 2 a 1, després que Moi marqués el primer gol dels visitants de penal. La possible remuntada del Cardedeu, però, s’ha complicat després que Amante fes el tercer dels barcelonins al minut 37.

La nostra afició ens dona vida”
Patrick Chico, jugador del CE Júpiter

El Júpiter sua de valent per sumar els tres punts

El conjunt visitant ha sortit molt intens a la represa i ha buscat capgirar el marcador des del principi. El Cardedeu ha retallat distàncies al minut 55 amb un golàs de Mata. Estant només un gol per darrere al marcador, els cardedeuencs han lluitat més que mai i han tingut diverses oportunitats per empatar el partit. El Júpiter, però, ha sabut resistir els atacs del Cardedeu i fins i tot ha tingut l’ocasió de sentenciar el partit al minut 75 amb una ocasió de Julián. El marcador no s’ha mogut més i finalment els de Juanjo Garcia han aconseguit sumar tres punts molt valuosos que els apropen més a Primera Catalana.