Joan Laporta ha deixat assegurat que el Barça està molt content amb Sergio Busquets i el considera clau perquè la resta de l’equip funcioni, és per això que el club podria fer una oferta de renovació tot i que sempre a la baixa, per encabir-lo dins del fair play i la massa salarial. També ha explicat que no tenen voluntat de vendre Ansu però “que el mercat està viu i hi ha clubs interessats”.

Tot obert per la continuïtat de Busquets

Joan Laporta ha explicat que encara no s’han assegut amb Sergio Busquets per presentar-li una oferta renovació, ja que les dues part han considerat que ara no és el moment. Sí que reconeix que van parlar al desembre, ja que el jugador tenia oferta de la lliga nord-americana. La idea era i ha estat que es quedés fins a final de temporada, com així va ser. “Estem centrats en la Lliga, és incombustible, tenim un equip jove que il·lusiona, però sense jugadors com el Busi seria difícil que l’equip agafés aquesta dinàmica. A final de temporada o quan ell consideri que ens truqui i ho valorem, però es ta rendint a un alt nivell.”

“No tenim voluntat de vendre Ansu Fati”

El president ha explicat que ara mateix “no tenim voluntat de vendre Ansu Fati”. Això sí, ha explicat que el mercat està viu i que hi ha clubs que estan interessats en el davanter blaugrana. Ha dit que Ansu vol triomfar en el Barça i que el club confia en ell.