eleccions fcf

El Tribunal Català de l’Esport ha resolt favorablement el recurs d’Àlex Talavera i ha ordenat la repetició de les eleccions per a la presidència de la Federació Catalana de Futbol. Amb la victòria de Joan Soteras a les eleccions, la candidatura d’Àlex Talavera va impugnar el resultat al Tribunal Català de l’Esport amb “l’únic objectiu que un òrgan superior descarti qualsevol possible irregularitat durant el procés electoral”.

Motius de la impugnació

El motius principals que van portar Àlex Talavera a impugnar les eleccions va ser algunes de les actes que va presentar a la Junta Electoral, la número 10, 11 i 12, “en què s’informa de diverses incidències durant el procés de votació, traslladant per part de la mateixa Junta Electoral que alguna d’aquestes incidències ha suposat l’obertura de diligències policials”.

Aquesta mateixa impugnació presentada per la candidatura Els Clubs Primer va ser admesa pel Tribunal Català de l’Esport i, fins i tot, l’FCF va resoldre favorablement la petició de Talavera per irregularitats durant el dia de les votacions.