El candidat a la presidència de la Federació Catalana de Futbol, Juanjo Isern, ha respost a Joan Soteras, després de les dures acusacions que va fer a la seva candidatura. “Hi ha uns àudios d’una conversa amb Soteras i [el seu vicepresident José Miguel] Calle, fent uns actes de violència masclista com mai a la vida havia escoltat marginant una dona”. Isern afegeix: “En els àudios queda clar que és un masclista, un racista i d’una línia dictatorial d’uns ‘productes’ feixistes que estan regint la federació“. Després d’aquesta reflexió, el candidat llança un missatge per als votants: “No li queda cap remei que votar-nos a nosaltres i dubto que algú que estigués a l’entorn de la candidatura d’Àlex Talavera pugui opinar d’una altra manera”.

Els 10 directius que han vingut de la candidatura

El divendres 3 de febrer, la candidatura d’Àlex Talavera va quedar anul·lada. 10 directius van marxar a la candidatura de Juanjo Isern i el candidat s’explica: “Aquests directius van descobrir un pacte secret entre el senyor Talavera i el senyor Calle perquè Àlex Talavera fos el vicepresident en un futur. Això va crear una crisi molt gran i jo tenia la mà estesa i em vaig trobar amb l’oportunitat de participar en el meu projecte. Si el senyor Talavera s’ha quedat sense gent l’hauria d’haver cuidat més”.

Pel que fa les declaracions de Joan Soteras que deien que darrere de la candidatura de Juanjo Isern hi havia la mà de l’expresident de la FCF, Andreu Subies, Isern ha estat molt clar: “Andreu Subies estava amb Àlex Talavera. No tinc cap intenció d’integrar el senyor Subies a la meva candidatura. És més, soc l’única persona del futbol català que té una acusació popular contra el cas d’administració deslleial d’un cas amb José Miguel Calle i Andreu Subies com a acusats i no he retirat cap d’aquestes denúncies”.

La data de la repetició de les eleccions

La repetició de les eleccions a la FCF són el 13 de febrer, de 10 del matí a 7 de la tarda. “Si tornem a fer unes eleccions és per l’alt grau de corrupció de del 22 de maig per membres de la candidatura del senyor Soteras amb casuístiques tan corruptes com la falsificació de documents o la suplantació de persones”. La candidatura d’Isern destaca que “el fet que el procés electoral sigui un dilluns, dia laborable, és un handicap més i això ho saben“.

Juanjo Isern: “Estalviarem la nòmina de Joan Soteras de 250.000 euros”

Juanjo Isern ha explicat que, en el seu programa electoral, i proposa “un canvi radical de la institució. Volem que la FCF deixi de ser una gestoria, que només es dedica a cobrar moltes quotes i mols serveis […] perquè els seus directius cobrin un sou milionari, per passar a ser una organització que permeti ser una institució amb serveis i una clara dedicació altruista. Per donar exemple, jo no cobraré cap nòmina, tal com està cobrant l’actual president [Joan Soteras] per sobre dels 250.000 euros“. Ni jo ni cap dels meus directius. Juanjo Isern ha detallat els eixos del seu programa: “Estalvi econòmic, política de millora de serveis i dedicació absoluta als clubs i, sobretot, convertir-nos en un paraigua als presidents i presidentes perquè trobin suport en una federació que lluita per ells.

L’entrevista sencera amb Juanjo Isern