Xavi Hernández i Mikel Arteta
Sara Gordon - FC Barcelona

El Barça i l’Arsenal s’han enfrontat en un partit amistós als Estats Units. Pels catalans era el primer de la gira; en canvi, els anglesos hi arribaven més rodats. Això s’ha notat sobre el terreny de joc, en què s’ha vist un Arsenal amb molta més intensitat, fet que ha sorprès Xavi. La queixa del català l’ha respost el tècnic dels gunners, Mikel Arteta.

Xavi es queixa de la intensitat en un amistós

Xavi Hernández s’ha mostrat sorprès per la intensitat de l’Arsenal, més pròpia, segons la seva opinió, d’un partit de Champions League que d’un amistós.

“La nostra intensitat no m’ha sorprès, però la seva sí, la veritat. No és normal aquesta intensitat, tantes faltes tàctiques… Però és futbol, tots volem competir”, ha dit l’entrenador en una roda de premsa.

“Per a nosaltres era el nostre primer partit, el principi, després de passar el virus”, ha apuntat Xavi, que ha parlat després del partit amb Mikel Arteta, entrenador de l’Arsenal, sobre aquesta intensitat del conjunt anglès.

La resposta d’Arteta a Xavi

Mikel Arteta, tècnic de l’Arsenal, ha respost a Xavi Hernández i ha dit que hi ha coses que escapen a la voluntat dels entrenadors dels equips i que depenen només dels jugadors.

“Crec que al final el futbol pertany als jugadors. L’altre dia, al nostre amistós contra el Manchester United, també hi va haver moments perquè al final els jugadors són molt competitius. Avui estàvem jugant davant 70.000 persones i, al final, el jugador es rebel·la, vol competir, vol guanyar”, ha argumentat Arteta en una roda de premsa.

“Crec que no és a les nostres mans. Podem tenir una idea del que volíem que passés al partit i controlar certes coses, però en el moment en què pilota comença a rodar la pilota, que hi ha hagut la primera falta i que ells han fet el primer gol, s’ha vist un canvi”, ha afegit.