Espanyol Las Palmas

L’Espanyol ha guanyat per 1 a 2 Las Palmas el segon amistós de la pretemporada. Els blanc-i-blaus han fet un bon partit contra un rival de superior de categoria. Pol Lozano a la segona part ha avançat als de Luis García, però Javi Muñoz ha empatat pels canaris. Ha estat Rubén Sánchez en el minut 89 qui ha donat la victòria a l’Espanyol.

Molta intensitat, poques ocasions

L‘Espanyol ha sortit intens i intentant recuperar la pilota el més aviat possible, però Las Palmas a poc a poc s’ha fet amb el domini i el control del partit. La mala notícia per a Luis García ha arribat ben d’hora, ja que abans del minut 20 Javi Puado, amb molèsties, ha hagut de ser substituït per Javi Hernández. La primera ocasió del partit ha arribat a la mitja hora de joc. Després d’una recuperació de pilota, Jofre ha fet una jugada individual i el seu xut l’ha rebutjat el porter Aarón Escandell. Els canaris han reaccionat i han buscat la porteria de Pacheco, però les arribades dels canaris no han estat clares. La més clara dels grocs ha arribat en el temps afegit de la primera part quan Cristian Herrera ha xutat per sobre el travesser.

Pol Lozano i Rubén Sánchez, els golejadors de l’Espanyol

La segona part ha començat amb una claríssima ocasió per a l’Espanyol. Jofre ha provocat un penal per mans de Sergi Cardona. Expósito ha estat l’encarregat de llençar-lo i ha enviat la pilota al pal, el rebuig ha anat a peus de Nabil, que no ha pogut superar Valles. Las Palmas ha contestat ràpidament i una pilota perduda per Sergi Darder ha acabat amb un xut alt de Cristian Herrerra. Primers minuts amb intercanvi de cops. I els blanc-i-blaus ho han aprofitat millor, ja que en el minut 63 Pol Lozano ha recuperat una pilota i ha marcat el 0 a 1. És el primer gol de l’Espanyol a la pretemporada. Els canaris han intentat reaccionar i tot i que els hi ha costat molt generar perill ha estat en el minut 80 quan Javi Muñoz amb un xut des de fora de l’àrea ha fet l’1 a 1. L’Espanyol no s’ha enfonsat i en el minut 89 Rubén Sánchez al contraatac ha establert l’1 a 2 definitiu. Ja en temps afegit Pacheco ha salvat la victòria.