Chadi Riad
Víctor Salgado - FC Barcelona

(EFE) El Barcelona ha oficialitzat la cessió per una temporada, fins al 30 de juny del 2024, del jove central Chadi Riad al Betis, que tindrà una opció de comprar l’hispanomarroquí al final d’aquesta campanya.

El Barça manté lligat un jugador de futur

Chadi Riad, de 20 anys, ja s’entrena des de dimarts passat a les ordres del xilè Manuel Pellegrini, i arriba al Betis amb Marc Bartra per cobrir les marxes de Víctor Ruiz, que va acabar contracte, i Édgar González, que ha fitxat per l’Almeria.

El nou jugador verd-i-negre va fitxar pel Barça l’estiu del 2019, procedent de les categories inferiors del Mallorca, i es va incorporar al juvenil B.

Després d’una cessió al Sabadell, Chadi Riad va tornar al club català i la temporada passada es va convertir en un jugador fonamental per a Rafa Márquez al Barça Atlètic, amb qui va disputar 37 partits, 35 com a titular.

Durant el curs passat, fins i tot, va arribar a debutar al primer equip a les ordres de Xavi Hernández al camp d’Osasuna i es va estrenar amb la selecció absoluta del Marroc.

A més, aquest estiu s’ha proclamat campió d’Àfrica sub-23 amb el combinat marroquí. El Betis serà ara el seu primer equip professional.