El nou jugador del Barça, Ilkay Gündogan, ha explicat quina relació té Pep Guardiola amb el Barça actualment. Ho ha afirmat en una entrevista amb el mateix club. L’exjugador del City explica que Guardiola continua “enamorat d’aquest club”.

Gündogan i Guardiola, una relació de molts anys

Jugador i entrenador van arribar el 2016 al Manchester City i, de fet, va ser el primer fitxatge de Guardiola al club de Manchester. Des de llavors han compartit el dia a dia al club anglès. Set temporades junts que han acabat amb Gündogan com a capità de l’equip del de Santpedor. És per això que l’alemany coneix a la perfecció el tècnic, què pensa i com veu el seu exequip, el Barça.

Això és el que ha relatat Guardiola en l’entrevista al club: “Ell estima molt el Barça, és el seu equip. És d’aquí, és català, està orgullós de tot el que ha fet aquí i del que ha passat des que se’n va anar del club. Sé que encara veu molt el Barça, potser tots els partits, i estic segur que ho farà ara amb mi aquí. Està enamorat d’aquest club”.

Ell estima molt el Barça, és el seu equip. És d’aquí, és català i està enamorat d’aquest club.”
Ilkay Gündogan, sobre Guardiola

Vol la Lliga i la Champions

Gündogan també ha parlat dels objectius de l’equip, i té clar que no només ha de ser un dels grans títols. El migcampista ho vol tot: “La Lliga és una competició basada en el dia a dia. Comences a treballar quan comença la pretemporada. La Lliga és un procés llarg en què pots relliscar de vegades, però has de ser-hi, constantment. Però, després, naturalment, la Champions League… Sé que aquest club a Europa aspira al màxim nivell. I ara em té a mi, a algú que ve del club que acaba de guanyar la Champions League. Per descomptat que tinc ganes de més. El millor seria repetir el que va passar l’any passant a la Lliga i fer-ho millor a la Champions League. Això és al que aspirem, aquest és l’objectiu. Començarem a treballar-hi des del dia u i estic segur que el potencial hi és, i només necessitem mostrar-ho al camp”.