Leo Messi gol Inter Miami
@InterMiamiCF

Leo Messi continua sent el centre d’atenció del planeta i el dia del seu debut amb l‘Inter de Miami s’ha tornat a erigir com el millor jugador de tota la història. L’argentí ha marcat de falta al minut 94 i ha donat la victòria al seu equip, que empatava 1 a 1 en aquells instants. Un gol que ja ha fet la volta al món i que ha fet embogir els aficionats nord-americans i de tot el món.

Un gol de falta al pur estil Messi

Messi va sortir des de la banqueta al minut 54, en substitució de Benjamin Cremaschi, enmig de l’expectació del DRV PNK Stadium. Busquets també va debutar entrant al mateix minut que l’argentí.

Una jugada al minut 93 que acabava amb falta sobre el mateix Messi, culminava amb un llançament marca de la casa, picadeta per sobre la barrera on el porter no va poder arribar. Un gol estil Messi, dels que n’hem vist moltíssims al Barça, però que descobreixen ara als Estats Units.

El gol va donar la victòria a l’Inter de Miami per 2 a 1 contra el Cruz Azul en la primera jornada de la Leagues Cup.