La Kings League i la Queens League encaren la recta final per saber qui alçarà els trofeus masculí i femení. Les eliminatòries de vuitens de final començaran aquest dissabte, 22 de juliol, amb els partits de les dues competicions. Primer es jugaran els de Kings League i després, els de Queens League. A partir de les 16 h, al canal de Twitch de la Kings League.

Els vuitens de final de la Kings League, entre vells coneguts

Els primers a treure la pilota a rodar seran els jugadors de la Kings League, amb el derbi de Móstoles entre l’1K d’Iker Casillas i l’Ultimate Móstoles de DjMariio a les 16 h. El guanyador d’aquest enfrontament jugarà contra l’Aniquiladores als quarts de final. El derbi de Móstoles ja es va veure en l’última jornada de la Lliga regular i van ser els de DjMariio els qui es van imposar als de Casillas per 8-4.

A les 17 h, jugaran el Jijantes de Gerard Romero i el Kunisports del Kun Agüero per arribar a la ronda següent, en què ja els espera el defensor del títol, El Barrio. En el cas que fos el Kunisports el que passi a quarts, també es tornaria a repetir l’enfrontament de l’última jornada de Lliga regular entre els del Kun Agüero i Adri Contreras, que es van emportar aquests últims per 3-4.

Per tancar els partits de la Kings League, a les 18 h, s’enfrontaran el Pío i el Saiyans per un lloc als quarts de final contra l’xBuyer Team. Recordem que aquests dos equips també es van enfrontar en l’últim partit de Lliga regular. Els de TheGrefg, en aquell moment últims classificats, es van imposar per un contundent 2-9 a l’equip de la mexicana Rivers. Amb aquesta victòria el Saiyans va poder entrar en l’última plaça dels vuitens.

• 16 h: 1K (sisè) – Ultimate Móstoles (novè)
  • 17 h: Jijantes FC (setè) – Kunisports (vuitè)
  • 18 h: Pío FC (cinquè) – Saiyans FC (desè)

Els vuitens de final de la Queens League

Serà a les 19 h quan començarà la Queens League, ja amb la mirada als quarts de final i volent saber quin equip alçarà el trofeu per primera vegada. I ho farà amb la repetició de l’últim partit de vuitens de final de la Kings League, un Pío – Saiyans, dos equips que van quedar classificats en la mateixa posició tant en la competició masculina com en la femenina. Les vencedores d’aquest enfrontament jugaran contra el Rayo de Barcelona per un lloc a la Final Four del Cívitas Metropolitano.

L’Ultimate Móstoles espera rival a quarts de final, que sortirà del partit que enfrontarà l’xBuyer Team contra l’Aniquiladoras a les 20 h. Com passa en el masculí, aquest enfrontament també es va donar en l’últim partit de Lliga regular, en què l’Aniquiladoras va ser el vencedor per 4-2.

I per concloure la jornada, a les 21 h, Las Troncas s’enfrontaran al Jijantas. En el cas que passessin aquestes últimes, podríem tenir una altra repetició d’enfrontament masculí i femení a quarts de final, entre els dos equips de Gerard Romero i els dos d’Adri Contreras.

• 19 h: Pío FC (5è) – Saiyans FC (10è)
  • 20 h: Aniquiladoras FC (7è) – xBuyer Team (8è)
  • 21 h: Las Troncas (6è) – Jijantas FC (9è)