Golejada dolorosa i contundent la que ha encaixat el Martinenc al camp de l’Hospitalet. Els del Guinardó han vist com en mitja hora els riberencs han solucionat el partit. Des del minut 10 fins a la mitja part han fet sis gols. El primer ha estat obra de Miquel Ripoll. Els vermells harien pogut empatar mitjançant Rovira, però no han aprofitat l’ocasió i en l’acció següent la jugada que ha marcat el matx. Penal de Mario que ha estat expulsat. Era el minut 12. Rodri ha agafat la responsabilitat del llançament i ha fet pujar el 2 a 0 al marcador. El Martinenc amb 10 jugadors i amb un Hospitalet que li sortia tot ha anat encaixant gols. Miquel Ripoll, Salinas i Ton Ripoll han fet pujar el 5 a 0. El partit estava més que decidit i els de Manel Moya intentaven mantenir l’orgull ben alt. De fet, els vermells no han tingut sort de cara a porteria. Haurien pogut fer l’anomenat gol de l’honor, però la rematada de Rovira ha anat al pal. Abans del descans Salinas ha fet la mitja dotzena per l’Hospitalet, que d’aquesta manera s’assegurava una victòria que feia dues jornades que no aconseguia.

Salinas marca mitja dotzena de gols

A la segona part ha continuat el mateix patró. L’Hospitalet ha seguit encertat de cara a porteria i el Martinenc ha aguantat com ha pogut la pluja de gols. El gran protagonista en aquests segons 45 minuts i del partit ha estat Salinas. El davanter ha marcat quatre gols més en aquesta segona part.

El Martinenc visita el camp de l'Hospitalet

Aixó, vol dir, que ell solet n’ha fet sis. Fins ara només n’havia marcat dos i avui se n’ha afartat. L’altre gol d’aquesta segona part l’ha fet David Jiménez de penal. El Martinenc ha encaixat una desfeta històrica. Ara toca aixecar-se i capgirar la situació.

Aquí tens tot el partit

L’Hospitalet ha perdut els dos últims partits. L’última ensopegada va ser al Nou Sardenya davant l’Europa.

El Martinenc encadena set jornades perdent. L’última derrota va ser al Guinardó en el derbi contra el Sants.