L’Europa ha aconseguit el 12 de 12. La quarta victòria consecutiva i el sisè partit sense perdre. Els de David Vilajoana han superat l’Hospitalet amb dues parts diferenciades però igualment competides. I això que el matx no ha començat bé amb la lesió de Cano.

L'Europa guanya l'Hospitalet

El central ha notat una estrebada a part posterior de la cama i ha hagut de deixar el terreny de joc quan encara no s’havien jugat 10 minuts. L’Hospi dominava la pilota però les ocasions més clares de la primera part han estat pels graciencs. I abans del descans, una recuperació escapulada ha acabat en el gol de Torrentbò al segon pal.

L’Hospi ha intentat igualar el marcador a la represa i ha sortit amb una marxa més, però els davanters riberencs no han estat encertats. Oumar ha evitat el gol de Ripoll en la més clara, però els visitants han tingut més per fer el seu golet. L’Europa ha buscat la contra fins que l’ha trobat. Èric ha enviat la pilota al travesser i Soto ha aprofitat el refús per fer el segon escapulat. El mateix Soto ha estat objecte d’un penal que Èric ha transformat en el 3 a 0. El Nou Sardenya gaudia com mai del seu equip i en mig d’olés, Soto ha pogut fer el quart.
Cop d’autoritat d’un Europa que cada dia va a més i que encadena una ratxa espectacular que fa que comenci a ser un dels aspirants a assolir play-off a final de temporada.