El Barça se la juga contra l’Atlètic de Madrid. El líder de la Lliga visita el Miniestadi en un duel vital per a les blaugrana. Després de vuit jornades, les jugadores de Fran Sánchez són segones, a quatre punts de les matalasseres. Els empats contra el Llevant i el València per part de les barcelonistes contrasten amb el ple de victòries de les madrilenyes. Tot i aquest escenari, la plantilla no vol parlar de partit decisiu.

 

El Barça rep l'Atlètic de Madrid

Els últims precedents

Els precedents, però, ofereixen una altra realitat. Si el Barça no ha guanyat cap de les últimes tres lligues és, en part, per culpa d’aquest duel directe. Els dos darrers títols han estat per a l’Atlètic de Madrid. La dada és clara. Si el Barça no guanya l’Atlètic, tampoc no guanya la Lliga. Fa tres anys, el títol va ser per a l’Athletic Club. I sí, en aquell curs les blaugrana van veure com en la penúltima jornada les matalasseres les superaven per 0 a 1 i donaven el títol a les basques.

El Barça rep l'Atlètic de Madrid

L’última victòria culer en partit de Lliga la trobem el novembre del 2014. Un 0 a 1 que va servir per guanyar l’única Lliga dels darrers tres anys. Aquest diumenge el Barça intentarà superar un rival a qui només ha pogut derrotar en les dues últimes finals de Copa del Rei.