Sergiño Dest ha estat presentat com a nou jugador del FC Barcelona. El nou lateral dret acompanyat del secretari tècnic, Ramon Planes, ha explicat les sensacions que ha tingut en les primeres hores com a blaugrana, perquè s’ha decidit pel Barça i que espera aportar a l’equip.

Un somni fet realitat

Dest ha començat la roda de premsa de presentació amb unes paraules en català. El jugador ha dit “estic molt content d’estar a Barcelona”. El lateral ha dit que està preparat per jugar aquest dissabte i que “vull jugar com més aviat millor”. També ha explicat que “m’agadaria ser un jugador com Dani Alves”. Pel futbolista jugar al Barça “és un somni fet realitat”, respecte al fet de compartir terreny de joc amb Messi ha assegurat que “correré el que faci falta”, si ha de cobrir algun espai que deixi l’argentí.  També ha parlat sobre l’entrenador Ronald Koeman i ha dit que “és important per mi, ja que m’ajudarà a adaptar-me”.

Signa fins al 2025

Abans de la roda de premsa de presentació, el jugador ha signat el contracte que el lliga al Barça per a les properes cinc temporades, o sigui fins al 2025. La clàusula de rescissió del lateral és de 400 milions d’euros. Dest lluirà el dorsal número 2, que era el que portava Nelson Semedo. El futbolista també ha trepitjat la gespa del Camp Nou. Ha fet els habituals tocs amb la pilota sobre la catifa de l’estadi.