Gran partit amistós entre l’Horta i la Guineueta. Els homes de Nacho Castro s’han acabat imposant per 3 gols a 0. Aquest partit s’ha pogut jugar, ja que aquesta setmana els dos equips descansen. Els hortencs s’enfrontaven al Reus, que està desqualificat de la Tercera Divisió, i els de Nou Barris no tenien partit en el grup primer de la Primera Catalana. Tots dos conjunts han aprofitat el matx per fer proves de cara a la segona volta de les seves lligues.

Primera part de domini local

L’Horta ha començat el partit molt fort i al minut 6 de partit Bermúdez ha marcat de falta l’u a zero. Els locals han seguit intensos i el nou fitxatge, Guillem Naranjo, de cap ha fet el 2 a 0. La Guine ha rematat dues vegades al pal.

Segona part la mateixa tònica

A la segona part els dos equips han seguit fent proves i donant minuts a tots els jugadors. En aquests segons 45 minuts ha destacat el central Gabriel Cichero, que a més de marcar el definitiu 3 a 0, ha deixat mostres de la seva qualitat i que pot ser un líder dins del camp.