El Sants ha aconseguit la victòria en el derbi que l’ha enfrontat al Guineueta. Un gol de Guillermo Torres, al minut 89, ha donat el triomf a l’equip de Tito Lossio. Els santsencs trenquen una ratxa de sis jornades sense guanyar, mentre que el Guineueta encadena el sisè partit sense conèixer la victòria

Ocasions per als dos equips i jugada polèmica

El partit ha començat molt bé per als visitants. Al minut 3, una centrada de còrner de Salamanca l’ha rematada Shota Takamoto al fons de la porteria.

El Guineueta ha tingut una molt bona ocasió per empatar el partit. Al minut 19, una errada de Carlos Portero que ha acabat en penal. Obispo ha estat l’encarregat de xutar-lo, però Uri Antonell ha aturat el llençament del davanter.

10 minuts més tard, Obispo ha tornat una nova ocasió, però el seu xut s’ha estavellat al travesser. I dos minuts després, Yan Carlo ha evitat el segon gol del Sants amb una bona sortida.

Les ocasions han anat d’una porteria a l’altra. Fran Fuentes, al minut 35, ha xutat una falta directa al pal i la posterior jugada l’ha acabat Godbless fent l’empat a 1.

El Sants sentencia a la segona part

Després del descans, cadascú dels equips ha tingut ocasions per a marcar, però sense encert de cara a porteria. Això sí, el Sants ha tingut les més clares i l’encert de Yan Carlo ha estat clau per evitar el gol dels santsencs.

Finalment, però, en una falta molt discutida pels locals per cessió a Yan Carlo, Guillermo Torres ha fet l’1 a 2.