L‘Espanyol B visitava el camp del Terol, amb l’objectiu de poder puntuar, però els pericos han perdut per 3 a 2. El filial blanc-i-blau es queda així sense una primera victòria fora de casa, tot i plantar cara davant del líder de la Segona RFEF amb només nou jugadors damunt del terreny de joc durant més de mitja hora de la segona meitat.

L’Espanyol B enceta el marcador

Un partit distret en què des de l’inici, l’Espanyol B ha disposat de bons minuts. Max Svensson i Raúl Dacosta, que ja va marcar en la jornada anterior contra el Tarazaona el seu primer gol de la temporada, han tingut les millors ocasions per obrir la llauna.

I, de fet, el gallec ha aconseguit marcar per segona setmana consecutiva, en una gran acció d’atac de l’equip blanc-i-blau, Dacosta ha aconseguit marcar el primer. Només dos minuts més tard, Antoniu Roca ha enviat una pilota al pal.

En el minut 35, Emana ha empatat el partit, rematant de cap un gran centre que li ha arribat des de la banda esquerra. Era la primera ocasió de perill dels aragonesos. Amb l’empat a un, els dos conjunts han marxat camí dels vestidors.

Es torça el partit per l’Espanyol B a la segona meitat

Als 10 minuts de la represa, ha arribat la jugada clau i el Terol ha remuntat el partit. L’àrbitre ha pitat mans dins l’àrea petita d’Antoniu Roca i ha expulsat el jugador, l’Espanyol B s’ha quedat amb 10. Aparicio no ha fallat des dels 11 metres i ha aconseguit el 2 a 1.

Els de Luis Blanco han patit una altra expulsió per la segona groga que ha vist Lancho. Amb nou jugadors sobre el terreny de joc, l’Espanyol B no s’ha rendit i ha aconseguit el més meritori, igualar el partit: Abde ha protagonitzat una bona acció individual i el seu xut al pal curt ha culminat en el segon gol perico.

El Terol ha aconseguit el tercer i definitiu en una gran cavalcada de Borja Romero, que ha deixat la pilota en safata per a Guille, que no ha fallat contra Fortuño.