Elx Espanyol
@rcdespanyol

L’Espanyol no havia guanyat encara a domicili aquesta temporada. L’Elx encara no havia perdut a casa en els partits disputats al Martínez Valero. Al final, les dues ratxes s’han mantingut i cap dels dos conjunts ha guanyat (2-2). L’empat potser no ha fet justícia perquè l’Espanyol ha dominat més, sobretot durant la segona meitat.

Una errada defensiva i gol de l’Elx

L’Espanyol ha estat el primer a ensenyar les ungles. Raúl de Tomás i Pedrosa han fet els dos primers llançaments a porteria sense encert. El conjunt alacantí ha agafat el relleu i primer s’ha trobat amb un gol anul·lat per fora de joc i després sí que ha caigut l’1 a 0, de Boyé, al minut 23.

Reacció a la represa, però empat alacantí

El conjunt de Vicente Moreno s’ha trobat amb la pitjor de les situacions davant un equip, l’Elx, que encara no havia perdut a casa. En només dos minuts, del 50 al 52, l’Espanyol ha remuntat l’enfrontament. Primer amb un golàs des de fora de l’àrea de Morlanes, que significava l’empat a un. I després amb l’1 a 2 de Raúl de Tomás, que ha rematat de primeres una centrada de Pedrosa. L’Espanyol ha tingut opcions com per ampliar el marcador, però finalment Benedetto, a les acaballes del matx, ha fet l’empat a dos definitiu.