Griezmann va negociar comissions

Griezmann, segons el diari ‘El Mundo’, va negociar mitjançant correu electrònic 14 milions d’euros en comissions per fitxar pel Barça. Això ho va fer mentre encara tenia contracte en vigor amb l’Atlètic de Madrid.

Griezmann i els beneficiaris de les comissions

Aquestes negociacions, segons la informació, van ser per escrit i en secret durant el mes de març. El jugador francès, encara amb contracte en vigor amb el conjunt madrileny, va intercanviar una sèrie de correus electrònics, en què no només abordava el fet de ser traspassat al Barcelona, sinó que també parlava del que el Barça havia de pagar als seus assessors, la majoria familiars, i a un mediador clau.

Segons el diari, que afirma tenir els correus que confirmen aquesta informació, aquestes negociacions es van fer quan l’Atlètic s’estava jugant encara bona part de la temporada i sense contacte entre els dos clubs. Aquesta informació s’afegeix a la publicada dimarts passat en la qual el Barça podria ser castigat amb el tancament del Camp Nou per part del Comitè de Competició per negociar amb un jugador amb contracte en vigor.