Espanyol destitueix David gallego
@RCD Espanyol

Un cop acabat el partit entre l’Espanyol i el Ferencváros, el tècnic i els jugadors blanc-i-blaus han valorat l’empat entre els dos equips. Tots han confirmat que la segona part de l’equip ha de ser l’exemple a seguir en els pròxims enfrontaments europeus.

Paraules crítiques de Gallego

Tot i felicitar l’equip per la feina feta a la segona part, el tècnic, David Gallego, s’ha mostrat crític amb el joc que han mostrat en els primers 45 minuts. El gol en porteria pròpia de Javi López als 10 minuts ha estat una bona mostra dels nervis que hi havia pel debut europeu.

Gallego també ha volgut “agrair a l’afició que ha vingut a l’estadi [més de 18.000 espectadors] perquè ha estat de 10. Lamento el resultat per ells i els meus jugadors no haver pogut guanyar.”

Els jugadors en valoren, sobretot, la segona part

Com David Gallego, jugadors com Bernardo Espinosa o Matías Vargas, autor del gol de l’empat, també han considerat que cal quedar-se amb la imatge i el joc de la segona part. El Monito també s’ha mostrat content pel gol, però “el més important era la victòria i aquesta l’haurem d’aconseguir en el pròxim partit de l’Europa League”.