Aquest dijous l’RCDE Stadium viurà un moment molt especial. Davant el Ferencváros i després de 12 anys d’absència, la família espanyolista tornarà a gaudir d’una jornada de competició europea. Abans de l’emotiu debut, el tècnic, David Gallego, ha analitzat la forma de jugar del rival i ha fet un repàs de l’estat físic i emocional en què arriba l’equip després de la victòria balsàmica obtinguda al camp de l’Eibar en la darrera jornada de Lliga.

El Ferencváros, un rival procedent de la Champions

Gallego ha recordat que el Frencváros és el campió vigent Lliga hongaresa i que ha participat en la fase prèvia de la Champions League. Ha assegurat que es tracta “d’un rival molt perillós, difícil de crear ocasions de gol i que juga de manera molt solidària fora de casa”.

david-gallego-ferencvaros-europa-league-180919

Seguir creixent pel que fa a joc

El tècnic s’ha mostrat molt ambiciós davant el repte europeu. Ha assegurat ser ben conscient de tot el llarg camí que s’ha recorregut fins al moment. En aquest sentit ha confirmat que “l’equip arriba bé tant físicament com emocional però que cal créixer pel que fa a joc”. Ha reconegut el gran talent del seu equip i la persistència del mateix objectiu que es va marcar a l’inici de temporada: “Volem que la gent s’enganxi amb el nostre joc”.

Competir al 100 %

David Gallego ha confirmat el bon treball realitzat amb motiu de l’aturada a la Lliga pels compromisos de seleccions. “S’ha treballat de manera intensa i l’equip es troba a un nivell altíssim”. L’entrenador ha insistit que cal mantenir la base que es va veure davant de l’Eibar i poder créixer pel que fa a joc. També s’ha referit al doble compromís que ha d’afrontar en pocs dies, Europa League, aquest dijous, i Lliga, diumenge. “La idea és fer dos equips que competeixin i amb una intensitat del 100 % en ambdós partits”.