L’Espanyol B ha superat el Lleida Esportiu per 2 a 1. Després de l’ensopegada fa quatre jornades contra l’Eivissa Illes Pitiüses, els blanc-i-blaus han sumat quatre victòries consecutives i això els ha fet col·locar-se com a líders. Amb el triomf d’aquest dissabte els de Luis Blanco es consoliden en aquesta primera posició.

L’Espanyol s’avança, però també perdona massa

Els primers minuts no han estat còmodes per a cap dels dos conjunts. Ni l’Espanyol ni el Lleida han pogut imposar el seu joc durant els primers compassos del partit, però amb les primeres arribades dels locals, l’enfrontament s’ha començat a posar interessant. Després de diverses errades del conjunt lleidatà, l’Espanyol ha tingut unes ocasions molt clares, però han estat desencertats de cara a porteria. El primer gol ha arribat de penal, després d’una entrada dins l’àrea sobre Jofre Carreres, que ha transformat Villahermosa. Durant els últims minuts de la primera part, l’Espanyol B ha tingut diverses oportunitats per allunyar-se en el marcador, però igual que en altres ocasions, han estat molt desencertats. Els locals han marxat al descans 1 a 0 a favor.

Segona part més complicada

El segon temps ha començat amb la dinàmica de la primera. Quan el Lleida s’ha despistat, l’Espanyol B s’ha plantat a la seva àrea. Tot i les arribades locals, la distància al marcador s’ha mantingut durant els primers minuts. Els visitants han aconseguit penjar diverses pilotes a l’àrea rival, però en cap moment han creat un gran perill. Rubén ha tingut una oportunitat molt bona per marcar, després d’agafar la pilota al seu camp i creuar fins a la porteria lleidatana, però el xut s’ha perdut dalt del travesser. El segon gol de l’Espanyol B ha arribat després d’una altra gran acció individual de Rubén, que ha tornat a agafar la pilota al seu camp, i quan pràcticament trepitjava l’àrea lleidatana, l’ha cedit a Jofre, que ha finalitzat. El Lleida ha retallat distàncies poc després amb un gol de Mejía. Gairebé al minut 90, els visitants han tingut una bona oportunitat per empatar el partit. Ja en temps de descompte, l’àrbitre ha expulsat l’entrenador lleidatà. El partit ha acabat 2 a 1.