Barça handbol

El Barça d’handbol s’ha classificat per jugar la final de la Copa del Rei. Els blaugrana ho han aconseguit després de guanyar a les semifinals el Frigoríficos Cangas de Morrazo per 36 a 28. El Granollers serà el rival dels de Carlos Ortega a la final (19h).

La igualtat s’ha mantingut en els primers minuts de partit, però en el tram final de la primera part el Barça ha obert forat en el marcador i ha marxat al descans amb sis gols d’avantatge, 17 a 11. A l’inici de la segona part els gallecs no li han perdut la cara al partit, però els blaugrana han mantingut el ritme i la intensitat i han anat augmentant l’avantatge fins al 36 a 28 final.

Aquesta és la novena final consecutiva que jugaran els blaugrana, que han guanyat les vuit anteriors. El Barça optarà a aconseguir el seu 26è títol de Copa del Rei de la secció.