L’Espanyol B seguirà líder de Segona RFEF una setmana més. Els blanc-i-blaus han superat l’Ebre per 0 a 1 gràcies a un gol de Jofre a les acaballes de la primera meitat. Els de Luis Blanco no han fet el seu millor partit, però estan en un gran moment de forma i tot els va de cara. És la tercera victòria consecutiva del filial periquito.

Jofre no desaprofita el regal de l’Ebre

Primers minuts amb domini altern. Això sí, la primera ocasió ha estat per al filial blanc-i-blau i ha arribat a pilota aturada. Villahermosa ha picat una falta que ha rematat Lancho i el porter Loscos ha enviat a córner. A poc a poc, l’equip de Luis Blanco s’ha fet amb el mig del camp i ha controlat més el partit, però sense generar perill. Els aragonesos s’han estirat quan han pogut i Nando Quesada ho ha intentat amb un parell de xuts que no han arribat a la porteria. El ritme ha baixat i no ha estat fins al final de la primera que l’Ebre ha tornat a aproximar-s’hi. La passada de la mort d’Altube no l’ha rematada bé Eder Díez i ha desaprofitat la més clara dels locals. L’Espanyol, sense fer res de l’altre món en atac, ha vist com un mal refús de la defensa dels aragonesos ha acabat als peus de Jofre, qui, de primeres i amb molta classe, ha superat el porter al minut 43 i ha fet el 0 a 1.

L’Espanyol B es defensa a la perfecció

La tònica del matx no ha variat a la represa i l’Ebre s’ha apropat amb més perill a la porteria contrària. Al 59, els locals han tingut una doble ocasió per fer l’empat, però ni Iván Elena, primer, ni Oscar Sanz, després, han estat encertats. Més enllà d’això, molta possessió local i molt domini del joc, però sense posar en perill real a l’Espanyol B, que s’ha defensat a la perfecció i ha aconseguit una victòria de líder.