Barça futsal

El Barça s’ha imposat al Luxol St. Andrews amb un contundent 6 a 0 en el primer partit de la Main Round de la Futsal Champions League. Els de Jesús Velasco han fet valer la seva condició de favorits en un matx del qual Catela i Àlex han marxat amb un doblet. Aquest dijous els blaugrana jugaran el segon partit d’aquesta fase davant l’Anderlecht belga, un enfrontament que pot donar la classificació als de Jesús Velasco per a l’Elit Round.

Domini blaugrana a la primera part

El primer gol del partit ha arribat al minut 8 i ha estat obra d’Adolfo, que ha rematat amb l’exterior una molt bona passada de Dídac Plana amb la mà. El segon gol s’ha fet esperar quatre minuts: Pito ha rebut d’esquena i en una molt bona maniobra ha enviat la pilota a l’escaire. El tercer l’ha fet Catela a la sortida d’un córner. La primera part ha acabat amb el resultat de 5 a 0, després que Àlex firmés un doblet en els últims minuts. Els de Velasco han resolt el partit per la via ràpida mostrant una molt bona versió en la primera meitat davant un Luxol St. Andrews completament desbordat.

Un Barça a mig gas a la segona

Amb el partit resolt, el Barça no ha fet gaire esforços per ampliar el marcador. Només un gol de Catela amb un xut de mitjana distància, que li ha permès signar el seu doblet, ha mogut el marcador a la segona part i ha deixat el 6 a 0 com a resultat final del partit. El Luxol St. Andrews ha tirat la tovallola ràpid i no ha tret el porter jugador en cap moment.