Gavi

Pablo Páez Gavira, conegut futbolísticament com a Gavi, ja ha estat inscrit a la Lliga com a jugador del primer equip del Barça. La inscripció ha arribat després que aquest dimarts al matí una sentència judicial obligués a la patronal a fer-ho abans de la mitjanit, quan acaba el termini de la finestra de fitxatges del mercat d’hivern. Un cop inscrit el nou contracte de Gavi, com a jugador del primer equip a la Lliga, el migcampista deixarà de lluir el dorsal 30, que portava fins ara, per dur el número 6.

El contracte de Gavi, que es va signar el 15 de setembre del 2022, és fins al 2026 i amb una clàusula de rescissió de 1.000 milions d’euros. El tècnic Xavi Hernández, a la roda de premsa prèvia al partit contra el Betis, ha mostrat la seva satisfacció per aquesta “bona notícia”, ja que inscriure el migcampista ha dit que “era una de les prioritats d’aquest mercat d’hivern”.

El contracte que no es podrà inscriure en aquest mercat d’hivern és el de Ronald Araujo. Per tant, Araujo, que va renovar a finals d’abril fins al 2026 i amb una clàusula de rescissió de 1.000 milions d’euros, haurà d’esperar al mercat de fitxatges de l’estiu perquè s’inscrigui el seu nou contracte a la Lliga.

Paral·lelament, el FC Barcelona està treballant amb les renovacions d’Iñaki Peña i d’Alejandro Balde. Les converses avancen i tot fa pensar que l’acord està a prop. Els contractes dels dos jugadors també hauran d’esperar a ser inscrits aquest estiu.