Franck Kessie

El Barça ha anunciat el fitxatge del migcampista Frank Kessie. El jugador ivorià arriba procedent del Milan amb la carta de llibertat. Un migcampista físic, però amb un bon tracte amb la pilota que donarà pulmons al mig del camp entrenat per Xavi Hernández.

Yaya Touré li va recomanar anar al Barça

Un cop Kessie va conèixer de l’interès del Barça per fitxar-lo, el migcampista no va dubtar en contactar amb el seu company de selecció, Yaya Touré, que havia estat jugador del Barça i també company de Xavi Hernández a l’equip. Touré no va dubtar ni un moment en recomanar al seu amic que fitxés pel club.

El dia que Kessie es va enfrontar amb el Barça

Franck Kessieva enfrontar-se amb el Barça en un partit de pretemporada als Estats Units i va tenir un enfrontament verbal amb Munir, després d’una dura falta a Riqui Puig, que li va costar una targeta groga.

Un ivorià italià

El migcampista de 25 anys ha jugat tota la seva carrera professional a Itàlia. Amb 18 anys va signar pel filial de l’Atlanta i va debutar a la Serie A per després anar cedit al Cesena i, posteriorment, al Milan, on va ser traspassat per 33 milions d’euros.

Celebracions de gols amb salutació militar

Kessie és un migcampista físic i defensiu, però també té molta arribada i gol. En les cinc temporades que ha jugat al Milan, ha marcat 35 gols. Les celebracions d’alguns d’aquests són fent una salutació militar. Això és pel seu pare, que va morir quan Kessie tenia només 11 anys. El pare va ser també futbolista abans d’allistar-se a l’exèrcit ivorià.

Un xutador de penals

Una de les facetes menys conegudes, però importants de Kessie, és que és un gran especialista en xutar penals. En tota la seva carrera esportiva n’ha convertit 31 i només n’ha fallat cinc.