El Reial Club de Polo va proclamar-se campió de Catalunya de la Divisió d’Honor masculina després d’imposar-se al Club Egara per 1 a 2. En categoria femenina, les polistes van perdre davant el Júnior 1917 per 2 a 1.

El Polo supera el Club Egara

A la final masculina, els jugadors del RC Polo han aconseguit aixecar el títol de campions després d’imposar-se al Club Egara per un 1 a 2 ajustat. L’equip de Roger Pallarols s’ha avançat amb un gol de Santi Tomás als quatre minuts de la primera part. La resta de gols no han arribat fins al tercer període. Xavi Lleonart ha fet el 0 a 2 en una jugada de penal córner. El Club Egara ha pogut retallar distàncies poc abans d’arribar a l’últim quart amb un gol de Lluís Mercadé. En l’últim període no hi ha hagut més gols i el Polo s’ha acabat emportant el títol.

Serà una temporada molt emocionant
Roger Pallarols, entrenador del RC Polo

Victòria del Júnior contra el Polo

A la final femenina, les jugadores de Marcel Malgosa no han pogut aconseguir el doblet per al Polo. El Júnior s’ha imposat per 2 a 1 en un partit que l’equip de Sant Cugat ha dominat sempre. El conjunt de Lucía Manes s’ha avançat amb un gol de Laura Bosch al tercer període. El Polo ha pogut empatar gràcies a l’encert de Xantal Giné. Però, Maria Gesti, a l’últim període, ha fet el 2 a 1 definitiu.