L’Espanyol B ha encaixat la primera derrota de la temporada contra l’Associació Esportiva del Prat per 2 a 0. El filial perico ha encarat el matx amb les baixes de Recacens, Álvaro i Joan García, que han estat convocats amb el primer equip. Abans de començar el partit, els aficionats locals han desplegat una pancarta de denúncia a la polèmica de l’ampliació de l’aeroport del Prat.

El Prat s’avança a la primera meitat

Ambdós equips han estat insistents, han trepitjat àrea, però la llauna l’han obert els pota blava. En el minut 15 ha arribat el primer gol del partit. Craviotto ha servit de porteria amb un un xut llarg que ha recollit Pau Salvans, que li ha deixat la feina feta a Kuku que, sol dins l’àrea, ha marcat a plaer.L’Espanyol B ha buscat l’empat, però Craviotto, segur sota pals, ha desfet tot el perill que han creat els blanc i blaus.

Els potablava sentencien a la segona

La segona meitat ha estat un reflex de la primera: moltes ocasions, però el premi l’ha recollit el Prat, amb el segon gol de Guillem Naranjo al minut 54. Al 77, els pericos s’han quedat amb un home menys per l’expulsió de Max Svenson, per una falta sobre Adri Rivas. Era la segona groga. Els últims minuts del partit, l’Espanyol B ha tancat el Prat a la seva àrea, però sense sort.