L’Europa ha encaixat la primera derrota a la Segona RFEF davant un dels actuals líders de la categoria, el CD Ebre. Un partit molt competit i amb bones ocasions dels de David Vilajoana, que tot i mostrar bona imatge els està costant aquest inici a la nova categoria.

Joc brillant de l’Europa a l’inici del partit

L’Europa ha mostrat un joc de somni en els minuts inicials. Ha pressionat bé i ha generat perill. El primer gol ha arribat al minut cinc en un contracop, la centrada al segon pal de David Jiménez per banda dreta l’ha rematat gairebé a boca de canó Jordi Cano. L’Ebre hi ha respost de seguida i al minut 10 un xut creuat d’Oier ha significat l’empat. Els saragossans a partir d’aquell moment han començat a guanyar terreny i les forces s’han equilibrat. Abans del descans ha arribat el segon gol de l’Ebre, gairebé calcat al primer, un altre xut creuat en aquest cas obra de Noel. Amb aquest resultat d’1 a 2 desfavorable al conjunt escapulat s’ha arribat al descans.

L’Europa intenta la remuntada

L’Europa s’havia d’arriscar si volia aconseguir capgirar de nou el marcador i així ho ha fet. David Vilajoana ha afegit pólvora al davant amb l’entrada d‘Albert Martí per Ricky Vidal. En els primers compassos de la represa, els graciencs han tingut la primera oportunitat d’igualar el partit amb un xut de Pau López que ha anat al pal. A cinc minuts per al final, Albert Martí també ha gaudit d’una nova oportunitat per empatar, però el xut ha sortit una mica desviat per la banda esquerra del porter. David Jiménez també ha volgut xutar a trencar en una de les darreres ocasions, però el seu xut ha marxat molt desviat per damunt del travesser.

La remuntada no ha arribat a la segona meitat i l’Europa que encaixa la primera derrota de la temporada a la Segona RFEF, suma un punt de sis possibles i ara ja pensa en la jornada 3, en què viatjarà a terres de Ponent per enfrontar-se al camp del Lleida Esportiu.