El Barrio ha estat el guanyador de la Kings League després de guanyar en la gran final del Camp Nou l’Aniquiladores, de Juan Guarnizo . L’equip d’Adri Contreras ha estat el millor de la competició després d’un play-off impecable. Així hem viscut la Final Fou del Camp Nou amb més de 90.000 espectadors.

La Kings League, una competició pionera

La Kings League s’està mostrant com una competició nova i pionera que està tenint una molt bona acollida, sobretot a les xarxes socials. El fet que molts dels “streamers” més coneguts del món en parla castellana hi hagin pres part ha permès que tingui una gran transcendència. A més a més, la final es juga al Camp Nou amb més de 90.000 persones.

22:32

El Barrio, campió de la Kings League!

El Barrio, equip del president Adri Contreras, s’ha proclamat campió de la Kings League després de guanyar la gran final contra l’Aniquiladores per 3 a 0. Ho deixem aquí, gràcies per seguir-nos.

El Barrio es proclama campió de la Kings League (beteve.cat)

22:32

Mantovani sentencia la final (3-0)

Martín Mantovani marca el seu segon gol a la final i sentencia la final de la Kings League al Camp Nou.

22:20

Dues armes secretes

Els dos presidents treuen la carta d’un jugador menys. Marxen durant dos minuts Nadir i Mantovani.

22:13

Espe falla el penal

Espe falla el penal del president per a l’Aniquiladores i el partit continua amb victòria d’El Barrio per 2 a 0.

22:11

Sense temps per a més

Malgrat el tres contra tres cap equip marca gol i acaba la primera part amb 2 a 0 a favor d’El Barrio. La segona part comença amb la petició del penal del president Juan Guarnizo.

22:04

El dau dictamina 3 contra 3

Amb el 2 a 0 en el marcador, el dau d’abans del descans marca que el partit ha de continuar amb un tres contra tres. Un número que pot sentenciar la final o empatar-la.

21:50

Segon de Mantovani (2-0)

El Barrio ha sortit a totes, i Mantovani ha fet el segon. Els d‘Adri Contreras han començat molt bé la final de la Kings League.

21:46

S’avança El Barrio (1-0)

El president Adri Contreras demana el penal del president i el converteix marcant el primer gol de la final.

21:41

Focs artificials al Camp Nou

Comença la final de la Kings League amb Aniquiladores i El Barrio.

20:37

92.522 espectadors al Camp Nou

La dada oficial d’espectadors és de 92.522 persones, que omplen les graderies al Camp Nou. L’audiència acumulada a Twitch i YouTube ha superat els dos milions de persones. A les 21 h començarà la gran final de la Kings League entre els Aniquiladores, de Juan Guarnizo, i El Barrio, d’Adri Contreras.

20:29

El Barrio, segon finalista

La final de la Kings League la disputaran Aniquiladores contra El Barrio. L’equip d’Adri Contreras ha eliminat el Saiyans per 4 a 3. Ubón ha estat escollit MVP.

20:25

El Barrio s’avança (4-3)

El Barrio s’avança en el darrer minut amb un gol de Ros just abans de la carta de l’arma secreta, que és un penal “shootout”.

20:22

TheGrefg empata el partit (3-3)

TheGrefg demana el penal del president i marca el penal. El partit queda empatat 3 a 3 quan falten tres minuts per al final del partit.

20:18

TheGrefg treu l’arma secreta

Els Saiyans juguen amb un home més perquè la carta expulsa Ubón durant dos minuts.

20:09

Marca Ubón (3-2)

El pitxitxi de la competició, Cristian Ubón, avança El Barrio amb un xut potent. El jugador de la UE Sants és tota una garantia de gol per als d’Adri Contreras i ja n’ha fet dos avui.

19:59

2 a 2… en dos minuts

Amb dos jugadors de camp el partit s’ha revolucionat. Ubón ha avançat El Barrio i Roger Carbó ha empatat. Beguer ha tornat a avançar els d’Adri Contreras, però altra vegada Carbó ha posat el 2 a 2 al marcador abans de recuperar tots els jugadors de camp i arribar al descans amb empat a 2.

19:56

El dau de la Lliga revoluciona el partit

El dau de la Kings League ha donat un 2 contra 2, l’opció més complicada de totes i que segur que fa moure el marcador. A més a més, ara els àrbitres poden xiular passiu.
19:40

Rècord mundial de màscares

A la mitja part, i amenitzat per Gerard Romero, el Camp Nou ha aconseguit un rècord Guiness ben curiós. El de màscares posades.

19:38

El Barrio falla el penal

El porter Marc atura el penal d’Adri Contreras i el partit continua 0 a 0.

19:35

Comença el partit

Un cop repartides les cartes comença la segona semifinal entre El Barrio i Saiyans. I Adri Contreras demana la carta del penal del president.

19:04

El Barrio – Saiyans FC, segona semifinal

En breu començarà la segona semifinal de la Final Four de la Kings League. El Barrio, d‘Adri Contreras, contra el Saiyans FC, de TheGrefg.

18:44

Aniquiladores, a la final de la Kings League

Després d’una tanda de penals amb molts errors, un gol final de Jorquera ha donat la victòria a l’equip de Juan Guarnizo. Aniquiladores es converteix en el primer finalista de la Final Fou de la Kings League al Camp Nou.

18:37

Final del partit (2-2)

Hi haurà penals. Aniquiladores s’ha avançat 2 a 0 a la primera part, però Troncos ha empatat amb dos gols més a la segona part. El partit es decidirà als penals “shootout”.

18:32

Carta secreta d’Aniquiladores

Carta de gol doble per a Aniquiladores. Si marquen en els propers 2 minuts es posaran al davant en el marcador amb un 4 a 2 i, de moment, ja han estavellat una pilota al pal.

18:31

Dorkis empata (2-2)

Gol de traca i mocador de Dorkis que després d’una bicicleta clava un xut molt potent i imparable en tot l’escaire. El gol de la tarda.

18:28

Edgar Álvaro retalla per a Troncos

Un xut ras d’Edgar Álvaro que ha controlat d’esquena a la porteria ha acabat al fons de la porteria. Retalla Troncos a 10 minuts del final (2-1).

18:25

Arma secreta de Troncos

La carta de Perchita implica sanció de 2 minuts i marxa un jugador d’Aniquiladores.

18:21

Comença la segona part

Aniquiladores domina i juga per sentenciar la semifinal. Troncos també gaudeix d’ocasions i encara queden moltes cartes per jugar.

18:14

Descans amb victòria d’Aniquiladores (2-0)

El partit arriba al descans amb el resultat de 2 a 0 per a Aniquiladores davant Troncos. Els gols de Gilles i Bernat han arribat en el tram final de partit.

18:12

Bernat fa el segon d’Aniquiladores (2-0)

Una passa de Gilles V. ha permès a Bernat fer el 2 a 0 per a l’equip de Juan Guarnizo, que ha aprofitat el sis contra sis per marcar dos gols i posar un peu i mig a la final.

18:09

El dau fa un 6 contra 6

El Camp Nou ha xiulat el dau de 6 contra 6. Per tant, els dos equips juguen els darrers minuts amb un home menys.
18:03

Perchita també falla un penal

El president dels Troncos també ha fallat un penal després de demanar la carta comodí. La pressió també ha pogut amb el famós “streamer”. Continua el 0 a 0 en el marcador en el minut 13 de partit.
17:56

Primer penal de la història

Espe ha estat la primera jugadora a llançar un penal a la Final Four de la Kings League. La jugadora dels Aniquiladores ha fallat el xut, que s’ha estavellat al travesser i s’ha necessitat el VAR per decidir si havia entrat a la porteria o no.
17:44

Comença la primera semifinal

Troncos i Aniquiladores són els protagonistes de la primera semifinal. Amb uns minuts de retard comença la primera de les semifinals de la Final Four de la Kings League.

17:30

Rap abans del futbol

Una lluita entre dos rapers és la prèvia del partit entre Aniquiladores i Troncos. Els rapers han utilitzat lletres relacionades amb els dos equips i els presidents Juan Guarnizo i Perchita han donat les paraules als músics per fer una batalla dialèctica.

17:10

Penals abans de les semis

Els presidents que no s’han classificat per a la Final Fou amenitzen la festa al Camp Nou llançant penals a l’estadi blaugrana als porters dels seus rivals.

17:00

Neymar serà president d’un equip a la Kings League

El brasiler Neymar Jr, que actualment juga al PSG, ha estat un dels protagonistes al Camp Nou amb un vídeo i la confirmació que serà un dels presidents de la Kings League que es disputarà al Brasil.

Neymar, protagonista a la Kings League al Camp Nou | VÍDEO

16:57

Messi, protagonista

Els germans XBuyer han demanat al Camp Nou que Messi torni al Barça i els seguidors han corejat el nom de l’argentí.
16:52

David Villa, entre els espectadors

L’exjugador del Barça David Villa és un dels espectadors de luxe que viurà la final de la Kings League a l’Spotify Camp Nou. Gerard Piqué l’ha vist a la llotja i les càmeres l’han enfocat.

David Villa Kings League

16:44

Espectacular arribada en helicòpter

La final de la Kings League ha començat de la manera més espectacular: amb l’arribada dels quatre presidents finalistes i de Gerard Piqué en helicòpter. L’aparell ha aterrat a l’esplanada del Camp Nou i els protagonistes han baixat amb el trofeu de campió de la primera edició.

15:22

Centenars d’aficionats al Camp Nou

Centenars d’aficionats s’han concentrat a les portes del Camp Nou hores abans de l’inici de la final a quatre de la Kings League. Molts assistents han rebut l’autocar en què han arribat els jugadors a les 14.15 h i ho han fet enmig d’un esclat de bogeria: crits, càntics i bengales de fum de colors, una imatge pròpia de les grans nits de futbol que es viuen al Camp Nou quan juga el Barça.

Centenars d’aficionats reben amb càntics i bengales els jugadors de la Kings League al Camp Nou