El Barrio Adri Contreras

El Barrio ha estat el campió de la primera edició de la Kings League. L’equip d‘Adri Contreras ha superat l’Aniquiladores, de Juan Guarnizo, a la final al Camp Nou. Dos gols a la primera part d’Adri Contreras i Mantovani han donat ales a l’equip blau, que, a la segona part, ha pogut mantenir l’avantatge amb la sentència del mateix Mantovani.

El Barrio s’avança a la primera part

La final ha començat molt bé per a l’equip d’El Barrio. El president, Adri Contreras, ha demanat la carta del penal a l’inici del partit, ha executat a la perfecció la pena màxima i ha avançat així el seu equip. Un gol que ha deixat KO l’Aniquiladores, que han vist com el seu rival feia el segon en el minut 3 de partit amb una diana de Mantovani.

Els d’Adri Contreras mantenen el resultat

La segona part ha començat amb un penal de president fallat per Espe que no ha permès retallar distàncies per a Aniquiladores. Tot seguit, Mantovani ha hagut de marxar per l’arma secreta d’Aniquiladores, una carta que ha contrarestat Adri Contreras amb una nova carta que també ha deixat amb un home menys el seu rival, Nadir. José Juan, sota pals, ha mantingut a ratlla l’equip entrenat per Juan Arroita, que ha sentenciat amb el partit trencat amb el segon gol de Martín Mantovani, que ha deixat el 3 a 0 definitiu en el marcador.