Vila-real Barça

El Barça ha aconseguit la primera victòria de la temporada a la Lliga fora de casa, després d’imposar-se per 1 a 3 al camp del Vila-real. De Jong ha obert el marcador, però Chukwueze ha empatat. En el tram final del partit Memphis i Coutinho han signat el resultat definitiu.

El Barça perdona en els primers minuts i acaba patint

Primers minuts molt intensos a La Cerámica. Els blaugrana s’haurien pogut avançar a la sortida d’un córner que ha rematat Abde, titular per primer cop, que ha rebutjat Rulli i ha acabat tocant el travesser. Després han estat els castellonencs els qui s’han apropat amb perill i han reclamat penal de Piqué per unes mans del central, que ni l’àrbitre ni el VAR han considerat punibles. El Barça ha seguit buscant porteria i Memphis i Gavi, que ha rematat al pal, han estat a punt d’obrir el marcador. Els de Xavi Hernández han seguit generant perill i Memphis sol davant Rulli, no ha sabut definir. Un cop més la falta d’efectivitat ha castigat els blaugrana. Passat l’equador de la primera part el Vila-real s’ha fet amb el control de la pilota i el Barça ha hagut de treballar en defensa. A més, els blaugrana han tingut moltes dificultats per superar la pressió dels castellonencs en la sortida de la pilota. Els d’Unai Emery han tingut la seva millor ocasió en un u contra u de Danjuma que ha rebutjat Ter Stegen amb el pit.

Memphis i Coutinho donen la primera

La segona part ha començat de la millor manera possible pel Barça, ja que només es portaven quatre minuts quan Frenkie de Jong ha fet el 0 a 1. Ha estat un gol amb suspens, ja que el VAR ha hagut d’intervenir per mostrar que Memphis no estava en fora de joc per centímetres. Els blaugrana, millor que en el tram final de la primera part, han pogut fer el segon, però el xut de Memphis l’ha rebutjat amb el peu Rulli. Jordi Alba, en el minut 69, ha hagut d’abandonar el camp amb molèsties. Mingueza ha entrat en el seu lloc. Els castellonencs han fet un pas endavant per buscar l’empat i Trigueros ha disposat d’una bona ocasió. I en el minut 76, Chukwueze ha aconseguit l’1 a 1. Els castellonencs animats per l’empat s’han fet amb el domini i ha arribat amb perill a la porteria de Ter Stegen. De fet, Trigueros i Danjuma han a punt de fer el segon, però quan pitjor estava el Barça una passada en llarg de Ter Stegen l’ha caçat Memphis per fer l’1 a 2 en el minut 87. I ja en temps de descompte ha arribat la sentencia dels de Xavi Hernández. Coutinho ha estat l’encarregat de transformar un penal, que havien fet sobre ell, fent l’1 a 3.