El Barça d’hoquei patins s’ha proclamat campió de la Copa Intercontinental després de guanyar en la pròrroga, en un partit molt vibrant, el Porto per 5 a 4. El gol de la victòria l’ha marcat Pablo Álvarez una mica abans d’entrar en l’últim minut de la pròrroga.

El capità del Barça, Aitor Egurrola, ha estat l’encarregat d’aixecar la cinquena Copa Intercontinental del palmarès del club. D’aquesta manera els blaugrana tanquen un 2018 excel·lent, ja que han aconseguit la triple corona: la Lliga Europea, la Copa Continental i la Copa Intercontinental.

El Barça s’avança en el marcador

La final de la Copa Intercontinental ha estat un partit emocionant, vibrant i espectacular. Els 8.000 espectadors que omplien la pista de l’Aldo Cantoni han vist com el Barça mitjançant Panadero ha fet el 0 a 1. El Porto, però, ha reaccionat amb rapidesa i ha capgirat el marcador. Nalo García ha marcat l’1 a 1 i al quart d’hora de joc ha estat Gonçalo Alves qui ha fet el 2 a 1. L’alegria dels portuguesos, però, ha durat poc, ja que abans del descans Pablo Álvarez ha fet l’empat a dos.

A la represa continua la igualtat

A la segona part ha continuat l’intercanvi de gols. Les alternatives eren constants i a cada gol del Porto responia el Barça i igualava el marcador. Gonzalo Alves ha signat el 3 a 2, però Pablo Álvarez ha contestat tornant la igualat a tres. Un altre cop Gonzalo Alves ha tornat a avançar els portuguesos i aquest cop ha estat Joao qui ha marcat el 4 a 4, resultat amb el qual s’ha arribat a la pròrroga.

Pablo Álvarez dona la Intercontinental al Barça

En la pròrroga ha continuat l’emoció i quan semblava que tot es decidiria en els penals ha arribat el gol de la victòria del Barça. Ha estat Pablo Álvarez, poc abans que s’entrés a l’últim minut del temps afegit, qui ha fet el 4 a 5 definitiu, que ha fet campió el Barça.