L'Espanyol encadena cinc derrotes
@RCDEspanyol

L’Espanyol no troba la manera de sortir del pou i ha tornat a perdre, aquesta vegada a casa contra el Betis per 1 gol a 3. Malgrat el gol de Borja Iglesias els andalusos han remuntat. Els homes entrenats per Rubi són ara en la 11a plaça de la classificació i no guanyen un partit de Lliga des de la jornada 11 contra l’Athletic Club.

Primera part sense un clar dominador

Més de 20.000 persones han acudit al Power8 Stadium per presenciar un gran partit entre dos equips en dinàmiques clarament oposades. La primera meitat entre el RCD Espanyol i el Reial Betis ha estat d’allò més igualada. Durant els primers 10 minuts els dos equips semblava que s’estiguessin prenent les mides però, a poc a poc, el partit s’ha anat situant més a les àrees fins a l’arribada del penal a favor dels homes de Quique Setién. Diego López amb una gran intervenció ha  fet que el resultat no es mogués i, de pas, que l’afició recordés que tenen un porter de garanties ara que Pau López estava a la porteria rival, molt xiulat per l’afició blanc i blava. L’Espanyol s’ha anat traient la son de les orelles i el gol de Sergio García ha arribat en el minut 23. Pilota llarga cap a Leo Baptistao,que centra al primer pal i el davanter català remata al primer toc per situar l’1 a 0 en el marcador. A partir d’aquest moment, el Betis s’ha fet amb la possessió de la pilota i en el minut 43, després de diverses ocasiones errades, Canales ha recorregut tota la banda esquerra per deixar la pilota enrere i Lo Celso només ha tingut que empènyer-la per situar l’1 a 1.

Segona part bètica

L’Espanyol ha sortit amb la clara intenció de posar-se per davant en el marcador i abans del minut 10 ja havia disposat de tres clares ocasiones a càrrec de Leo Baptistao, Borja Iglesias i Esteban Granero. Tot i això, el Betis no s’ha desesperat i, a mesura que avançava la segona part, les ocasiones ja s’havien repartit a les dues àrees. Amb l’entrada de Cristian Tello, el Betis ha guanyat en profunditat i amb l’ajuda de Sergio Canales, oxigenant el mig del camp i portant el tempo del joc del seu equip, els andalusos han començat a tenir més ocasions. Tant és així que, Tello en el minut 88, ha situat l’ 1 a 2 en el marcador en transformar un lliure directe en què Diego López no ha pogut fer res. Tres minuts més tard, Lo Celso en una gran jugada, marxa directe cap a l’àrea i la pilota acaba entrant en un mal refús d’Óscar Duarte fent pujar el definitiu 1 a 3 al lluminós.

Cinquena derrota consecutiva de l’Espanyol, que comença a veure com s’allunya dels llocs europeus i sisè partit consecutiu del Betis, que mira a Europa.