El president del FC Barcelona, Joan Laporta, ha viatjat a la seu d’ACNUR a Ginebra, per presentar l’acord que lligarà el club blaugrana amb aquest organisme que depèn de les Nacions Unides i que lluita pels drets dels refugiats de tot el món. Allà s’ha trobat amb l’alt comissionat de l’ONU per als refugiats, Filippo Grandi, i junts ho han oficialitzat.

L’objectiu de l’acord: donar visibilitat i oportunitats als milions de nens refugiats

Joan Laporta i Filippo Grandi s’han fet fotografies amb la samarreta blaugrana i el logotip d’ACNUR a la part posterior. En una de les samarretes es podia llegir ACNUR en anglès, UNHCR, i en l’altra l’etiqueta #WITHREFUGEES a la banda superior, mentre que a la meitat inferior es podia veure el logotip oficial de l’entitat solidària. El Barça ha confirmat que lluirà el logotip les quatre properes temporades, tant els primers equips masculí com el femení, com també els Barça Genuine.

Els dos dirigents han volgut explicar els detalls de l’acord entre les dues institucions en una roda de premsa. L’objectiu principal dels projectes conjunts entre Barça i ACNUR serà donar visibilitat i oferir oportunitats a un dels col·lectius més vulnerables del món, els nens refugiats.

A Ginebra també hi han viatjat la vicepresidenta institucional del Futbol Club Barcelona, Elena Fort, i la directora general de la Fundació del Barça, la doctora Marta Segú.

Amb aquest acord el Barça i ACNUR enviem un missatge molt potent al món
Joan Laporta, president FC Barcelona