David López, capità del RCD Espanyol, s’ha acomiadat del club blanc-i-blau en una roda de premsa a l’RCDE Stadium molt emotiva. “Avui és un dia difícil, un dia que arriba abans del que m’agradaria“, ha dit David López. El capità blanc-i-blau, entre llàgrimes, ha explicat com vol que se’l recordi: “Espero que se’m recordi com algú que no es va rendir mai.” Tal com ja va passar amb l’adéu de Diego López, David López també ha reconegut que s’esperava marxar d’una altra manera: “El meu somni era retirar-me a l’Espanyol i no ho he aconseguit. Les coses es podrien haver fet d’una altra manera.”

La trajectòria de David López a l’Espanyol

David López també ha repassat quin és el millor moment que ha viscut vestint la samarreta de l’Espanyol. “Crec que el millor moment és el dia de l’ascens a Primera. Va ser una temporada molt complicada, una temporada amb molta responsabilitat. La meva samarreta pesava més que la d’alguns. Va ser una alliberació molt important.”, ha sentenciat el capità.

David López, en aquests vuit anys, ha jugat 237 partits amb l’Espanyol i s’ha convertit en un jugador fonamental gràcies al seu caràcter, compromís i capacitat de lideratge que ha demostrat, sobretot, en els moments més delicats i difícils que ha viscut el club. Per exemple, es va quedar al club després del descens a la Segona Divisió i va treballar a fons per aconseguir l’ascens. De fet, els últims anys ha estat el capità de la plantilla. Durant aquests anys al club ha aconseguit 13 gols.

12:36
   

David López, sobre el seu rol de capità

“No em penedeixo de res del que he fet, sempre he posat el club per davant de tot.”

12:31
   

David López: “Les coses es podrien haver fet d’una altra manera”

“M’hauria agradat acomiadar-me d’una altra manera, jugant a casa contra el València. Malgrat tot, me’n vaig feliç.”

12:25
   

El moment més especial de David López a l’Espanyol

“Crec que el millor moment és el dia de l’ascens a Primera. Va ser una temporada molt complicada, una temporada amb molta responsabilitat. La meva samarreta pesava més que la d’alguns. Va ser una alliberació molt important.”

 

12:23
   

La broma de David López amb la seva filla

“El que tinc molt clar és que la meva filla no em deixa anar al Barça, és l’únic que tinc clar”, ha dit David López. 

12:19
   

Emoció de David López

“L’Espanyol sempre serà casa meva”, ha dit David López. El capità també ha manifestat el seu desig de retrobar-se en un futur amb l’Espanyol. “Espero que en un futur ens tornem a creuar.”

12:16
   

Les llàgrimes de David López

“Espero que em recordeu com algú que mai no es va rendir”. És sens dubte un dels moments més emotius del comiat. David López repassa tots els moments durs en la seva etapa a l’Espanyol, i com els ha anat superant. 

12:14
   

Parla David López

“Avui és un dia difícil, un dia que arriba abans del que m’agradaria. Me’n vaig satisfet de la meva lleialtat al club”.

12:12
   

Mao Ye enceta l’acte de comiat de David López

“Gràcies, David, per tants anys d’esforç, dedicació i lluita per aquest escut. Tants moments difícils i tants moments alegres que hem compartit, només podem dir-te: Gràcies!”

12:08
   

Vídeo emotiu d’agraïment de l’Espanyol a David López

El comiat arrenca amb un vídeo emotiu dels millors moments de David López amb la samarreta de l’Espanyol. Difícil no emocionar-se. 

12:07
   

Arrenca el comiat de David López

Ara sí! Arriba el moment més emotiu. David López entra a la sala de premsa. 

12:03
   

Raúl Tamudo, al comiat de David López

Un altre mite de l’Espanyol com és l’exapità Raúl Tamudo no es vol perdre l’adéu de David López. Tamudo ja és a la Sala President per veure en directe el comiat de David López. 

12:00
   

Entren els primers representants de l’Espanyol

Els primers representants de l’Espanyol ja són a la Sala President. L’acte serà presidit per una gran pancarta amb el dorsal 15, el del capità David López en les darreres temporades a l’Espanyol. 

11:56
   

La trajectòria de David López a l’Espanyol

El futbolista va arribar a l’Espanyol la temporada 2007-08 per jugar al Juvenil A. El setembre del 2010 va debutar amb el primer equip, i després va marxar cedit al Leganés i a l’Osca. La temporada 2013-14 va tornar a l’Espanyol i va fer una bona temporada, fet que li va donar l’oportunitat de fitxar pel Nàpols l’estiu del 2014. La temporada 2016-17 va tornar al club blanc-i-blau, on ha estat fins ara.

11:51
   

David López, un mite de l’Espanyol

El capità de l’Espanyol, David López, parlarà primer en roda de premsa, a les 12 hores. L’acte es farà a la Sala President, com ja va passar ahir amb Diego López. Posteriorment, cap a les 13 hores, David López saltarà a la gespa de l’RCDE Stadium per acomiadar-se dels aficionats. 

11:49
   

Acte de comiat de David López de l’Espanyol

Bon dia! A les 12 hores està previst que comenci l’acte de comiat del capità David López, que diu adéu a l’Espanyol després de vuit temporades. El seguim en directe en aquesta pàgina.