Champions

El Barça ha guanyat el Liverpool per 3 a 0 al Camp Nou en l’anada de les semifinals de la Champions. Els blaugrana han patit de valent en un partit que ha estat dominat per l’equip anglès durant bona part de l’enfrontament. La genialitat de Messi, l’esforç físic i l’encert blaugrana han donat la victòria i un peu i mig a la final de la Champions.

Primera part igualada

El partit ha començat molt intens amb un Liverpool que ha dominat la possessió de la pilota durant moltes fases de l’enfrontament. El Barça però ha defensat bé els intents d’ocasió de Salah i companyia. El desgast físic ha estat molt gran entre els dos equips fins que el Barça ha obert la llauna gràcies a una bona centrada de Jordi Alba que Luis Suárez ha enviat al fons de la xarxa. Els blaugrana no han dominat a plaer però han generat perill a la porteria dels anglesos amb Messi i Suárez al davant.

El Liverpool domina la segona part

En la segona part, l’equip anglès ha dominat a un Barça incapaç de controlar el joc. De mica en mica, el Liverpool ha guanyat terreny i Valverde ha hagut de canviar Coutinho per Semedo i canviar el dibuix tàctic. Amb el Barça incapaç de generar joc, els blaugrana han intentat generar perill mitjançant Leo Messi però sense èxit. Amb els papers canviats, els homes entrenats per Ernesto Valverde han aguantat els intents d’empatar dels anglesos. Amb el Liverpool jugant a terreny blaugrana, una jugada aïllada ha acabat amb un xut al travesser de Suárez i el rebot ha anat a parar a peus de Messi per marcar en el minut 75 el 2 a 0. La dinàmica del partit ha canviat i els blaugrana han marcat el 3 a 0 amb una falta magistral de Leo Messi. Enmig de la bojeria, el Liverpool ha estat a punt de marcar amb una jugada que ha tret la defensa del Barça sota pals i que Salah, amb tot de cara, ha tornat a enviar la pilota a la fusta. En l’última jugada del partit, Dembelé ha pogut marcarel quart però ha enviat la pilota a les mans del porter quan ho tenia tot per marcar.