Lluís Cortés s’ha convertit en el nou tècnic del Barça femení en substitució de Fran Sánchez. L‘entrenador s’ha mostrat ambiciós i ha dit que el repte és ”guanyar tots els partits fins a final de temporada, ja que això voldria dir que es guanyen els tres títols” que hi ha en joc, la Champions, la Lliga i la Copa. El vicepresident del Barcelona, Jordi Mestre, ha posat pressió sobre el projecte, ja que ha dit que ”la Lliga i la Copa s’han de guanyar”. Per últim el mànager esportiu del Barça femení, Markel Zubizarreta, ha explicat que l’elecció de Cortés ”no és provisional”. Creuen que el nou tècnic està més que capacitat per dur el Barça femení molt lluny.

Lluís Cortés. Qui és?

Lluís Cortés va arribar al Barça l’estiu del 2017, com a analista. Fins ara, el tècnic havia ocupat el càrrec d’assistent dins del primer equip femení. El tècnic de Balaguer té un llarga experiència a les banquetes, i entre altres càrrecs va exercir com a seleccionador català femení en les categories sub-18, sub-16 i sub-12. També va ser segon entrenador de la selecció catalana absoluta femenina entre el 2014 i el 2018.

Cortés substitueix a la banqueta blaugrana Fran Sánchez. Un dels objectius és que pugui aconseguir la Lliga, la màxima prioritat aquesta temporada, que després de l’últim empat a zero davant l’Espanyol està complicada, ja que el líder, l’Atlètic de Madrid, es troba tres punts per sobre.