El Barça de bàsquet s’ha classificat per a les semifinals de la Lliga ACB després de guanyar el Retabet Bilbao Basket per 12 punts de diferència. Els blaugrana, invictes amb quatre victòries de quatre partits, no han notat l’absència de Mirotic, que ha descansat per precaució després de lesionar-se en el partit anterior contra el Baskonia.

Primer quart irregular

El Barça ha començat amb dubtes però el quart ha anat de menys a més i els blaugrana s’han imposat amb un parcial de 16 a 19. En el segon quart, els homes entrenats per Svetislav Pesic han continuat buscant els triples per imposar-se al Bilbao per només un punt abans del descans amb un marcador de 33 a 34. Els blaugrana, quan han defensat bé, s’han imposat al seu rival però l’absència de Mirotic s’ha notat, i en atac han estat precipitats.

Segona part còmoda

A la segona part el Barça ha continuat amb poc encert en el tir exterior però malgrat tot, l’equip de Pesic ha arribat al tercer quart amb un avantatge mínim de cinc punts (56-61). En l’últim quart els blaugrana han sentenciat contra l’equip basc amb un inici demolidor i un Pierre Oriola (23 punts) molts inspirat. Al final, resultat còmode malgrat no tenir el jugador franquícia Mirotic, i una victòria per 73 a 85, que els classifica per a les semifinals del play-off de la Lliga ACB.