prova popular

De mica en mica, els esdeveniments esportius de Barcelona en la nova normalitat tornen als carrers de la ciutat. Després de l’anunci d’una cursa solidària a l’Hospital de Sant Pau amb 100 participants al juny, ara el marge s’amplia a 600 esportistes amb un format innovador. 123 a Remuntar serà una prova multidisciplinària que es disputarà el 5 de juliol amb natació, ciclisme, espíning i cursa a peu. Cada participant podrà escollir les disciplines i l’horari de competició que li vagin bé i està avalada per l’Ajuntament de Barcelona i patrocinada pel Banc de Santander. L’esdeveniment esportiu també comptarà amb cares conegudes de l’esport com Mireia Belmonte, Miguel Induráin o Martín Fiz.

Natació a la Mar Bella

La prova de natació es disputarà a la platja de la Nova Mar Bella i tindrà un recorregut d’1 km. L’horari serà de 9 a 14 h i de 17 a 20 h.

Ciclisme a Montjuïc

La prova de ciclisme serà una cronoescalada de 4 km al Castell de Montjuïc amb sortida des del Parc de les Tres Xemeneies. L’horari serà de 8 a 13 h.

Cursa per l’Estadi Lluís Companys

La prova de cursa a peu serà de 5 km i es disputarà en un recorregut que anirà de la Font Màgica a l’Estadi de Montjuïc emulant els últims metres de la Marató dels Jocs Olímpics de Barcelona 92. L’horari serà de 8 a 15 h.

Espíning al Sant Jordi

La prova de ciclisme indoor es disputarà a l’esplanada del Palau Sant Jordi i serà una classe magistral a triar en els horaris matinals de les 10, les 11.30 o les 13 h.

Per a més informació podeu consultar el web de la prova.