palau blaugrana
@FCBbasket

El Barça compensarà els abonats del Palau Blaugrana després que aquest dilluns ho va fer amb els abonats del Camp Nou. Es duran a terme les mateixes mesures que amb els socis abonats del futbol.

Compensen els partits del Palau Blaugrana

Es retornaran els diners dels partits que no s’han disputat al Palau Blaugrana a aquells socis que ho demanin. Podran rebre’n l’import en efectiu, amb un descompte per a l’abonament de la propera temporada o renunciar-hi a favor del club. Per poder gaudir de qualsevol de les opcions de compensació els socis hauran de fer la sol·licitud al web del club del 13 al 27 de juliol.

El nou abonament a finals d’agost

El club ha comunicat també que els socis que vulguin renovar l’abonament per a la temporada 2020-2021, ho podran fer a finals d’agost, un cop hagin acabat les competicions en curs. Els socis també podran demanar una excedència de temporada o bé demanar el retorn d’aquells partits a què no puguin assistir. Es preveu que la tornada de públic al Palau serà amb un aforament limitat i, igual que en el futbol, els abonats del Palau rebran el carnet però no serà operatiu fins que els club pugui disposar del 100 % de l’aforament del pavelló blaugrana.