El FC Barcelona B ha superat el Valladolid Promesas per 3 a 2 i s’ha classificat per a la ronda següent del play-off d’ascens a Segona Divisió A. Dos gols de Konrad i un de Monchu donen la victòria als de Xavier García Pimienta al Ciutat de Màlaga. El sorteig per conèixer els propers rivals dels verd-i-blancs es farà el dilluns 20 de juliol i el partit es disputarà el dimecres 23 de juliol i també hi serà el Cornellà, que ha superat la seva respectiva ronda.

Gols “de la Fuente”

El partit ha començat molt bé pels homes de García Pimienta. Un gol de Konrad de la Fuente en el minut 3 després d’una jugada de Dani Morer ha posat l’1 a 0 en el marcador del Ciutat de Màlaga. L’alegria, però, ha durat poc. En el minut 9, el Valladolid Promesas ha empatat amb un gol de Miguel de la Fuente després de guanyar l’esquena dels defenses del Barça B. Amb l’empat, el filial blaugrana no s’ha fet enrere i ha buscat un nou gol per avançar els castellans, però sense encert. El filial del Valladolid també ha gaudit d’ocasions en un enfrontament que s’ha tornat dur, amb nombroses targetes grogues i on Iñaki Peña ha tingut feina sota pals.

Konrad, la sentència

La segona part ha començat com la primera, amb un Barça B disposat trobar la victòria fins que en el minut 57 ha aparegut altra vegada Monchu per marcar el 2 a 1 amb una rematada de volea després d’una centrada de Morer. El gol del capità ha donat ales als homes entrenats per Garcia Pimienta davant un Valladolid que ha quedat noquejat. A mesura que passaven els minuts, però, els castellans ho han intentat tot i el porter Iñaqui Peña ha aparegut per salvar el Barça B de l’empat en una jugada on s’ha quedat sol davant Doncel. Just quan semblava que els de García-Pimienta acabarien el partit patint, ha arribat el segon gol de Konrad de la Fuente amb un xut per marcar el 3 a 1. Sorprenentment, el Valladolid ha tornat a retallar distàncies en el minut 89 amb un gol de Miguel Rubio amb una rematada de cap a la sortida d’un córner. Els últims minuts han estat de patiment blaugrana, però finalment han superat el seu rival per aconseguir el pas a les semifinals del play-off d’ascens a Segona.